ForsideSådan virker det
Produkter
Flere kunder
Sub-heading is very important to describe your product.
Get Started
Online profil
Sub-heading is very important to describe your product.
Get Started
Rådgivning
Sub-heading is very important to describe your product.
Get Started
Om osKontakt osKontakt os

Vilkår og Betingelser


Disse vilkår og betingelser gælder for Providr.dk appen (herefter benævnt "Applikationen") til mobile enheder, som er skabt af Providr ApS (herefter benævnt "Tjenesteudbyderen") som en gratis tjeneste.

Når du downloader eller anvender Applikationen, accepterer du automatisk de følgende vilkår. Det anbefales kraftigt, at du grundigt læser og forstår disse vilkår, før du bruger Applikationen. Uautoriseret kopiering, ændring af Applikationen, nogen del af Applikationen eller vores varemærker er strengt forbudt. Enhver forsøg på at udtrække kildeteksten til Applikationen, oversætte Applikationen til andre sprog eller oprette afledte versioner er ikke tilladt. Alle varemærker, ophavsrettigheder, databasrettigheder og andre intellektuelle ejendomsrettigheder relateret til Applikationen forbliver Tjenesteudbyderens ejendom.

Tjenesteudbyderen er dedikeret til at sikre, at Applikationen er så nyttig og effektiv som muligt. Som sådan forbeholder de sig retten til at ændre Applikationen eller opkræve for deres tjenester til enhver tid og af enhver årsag. Tjenesteudbyderen forsikrer dig, at eventuelle gebyrer for Applikationen eller dens tjenester vil blive tydeligt kommunikeret til dig.

Applikationen gemmer og behandler personlige data, som du har leveret til Tjenesteudbyderen for at kunne levere tjenesten. Det er dit ansvar at opretholde sikkerheden på din telefon og adgang til Applikationen. Tjenesteudbyderen fraråder kraftigt jailbreaking eller rooting af din telefon, hvilket indebærer fjernelse af softwarebegrænsninger og -begrænsninger, som er pålagt af din enheds officielle operativsystem. Sådanne handlinger kan udsætte din telefon for malware, vira, skadelige programmer, kompromittere din telefons sikkerhedsfunktioner og kan resultere i, at Applikationen ikke fungerer korrekt eller overhovedet.

Bemærk, at Applikationen anvender tredjepartstjenester, der har deres egne vilkår og betingelser. Nedenfor er links til vilkår og betingelser for de tredjeparts tjenesteudbydere, der bruges af Applikationen:

Google Play Services

Vær opmærksom på, at Tjenesteudbyderen ikke påtager sig ansvar for visse aspekter. Nogle funktioner i Applikationen kræver en aktiv internetforbindelse, hvilket kan være Wi-Fi eller leveret af din mobilnetværksudbyder. Tjenesteudbyderen kan ikke holdes ansvarlig, hvis Applikationen ikke fungerer fuldt ud på grund af manglende adgang til Wi-Fi, eller hvis du har opbrugt din dataindeholdning.

Hvis du bruger Applikationen uden for et Wi-Fi-område, skal du være opmærksom på, at din mobilnetværksudbyders aftalevilkår stadig gælder. Derfor kan du pådrage dig omkostninger fra din mobiludbyder for dataforbrug under forbindelsen til Applikationen eller andre tredjepartsomkostninger. Ved at bruge Applikationen accepterer du ansvaret for sådanne omkostninger, inklusive roaming-datakostninger, hvis du bruger Applikationen uden for dit hjemterritorium (dvs. region eller land) uden at deaktivere dataroaming. Hvis du ikke er betaleren for enheden, hvorpå du bruger Applikationen, antager de, at du har fået tilladelse fra betaleren.

Tilsvarende kan Tjenesteudbyderen ikke altid påtage sig ansvaret for din brug af Applikationen. For eksempel er det dit ansvar at sikre, at din enhed forbliver opladet. Hvis din enhed løber tør for batteri, og du ikke kan få adgang til tjenesten, kan Tjenesteudbyderen ikke holdes ansvarlig.

Med hensyn til Tjenesteudbyderens ansvar for din brug af Applikationen er det vigtigt at bemærke, at mens de stræber efter at sikre, at den er opdateret og nøjagtig til enhver tid, er de afhængige af tredjeparter til at levere information til dem, så de kan gøre den tilgængelig for dig. Tjenesteudbyderen accepterer ikke noget ansvar for tab, direkte eller indirekte, som du oplever som følge af fuldstændig afhængighed af denne funktionalitet i Applikationen.

Tjenesteudbyderen kan ønske at opdatere Applikationen på et tidspunkt. Applikationen er i øjeblikket tilgængelig i henhold til kravene for operativsystemet (og for eventuelle yderligere systemer, de beslutter at udvide tilgængeligheden af Applikationen til) kan ændre sig, og du skal downloade opdateringerne, hvis du vil fortsætte med at bruge Applikationen. Tjenesteudbyderen garanterer ikke, at de altid vil opdatere Applikationen, så den er relevant for dig og/eller kompatibel med den særlige version af operativsystemet installeret på din enhed. Du accepterer dog altid at modtage opdateringer til Applikationen, når de tilbydes dig. Tjenesteudbyderen kan også ønske at ophøre med at levere Applikationen og kan til enhver tid opsige brugen uden at give dig opsigelsesvarsel. Medmindre de informerer dig andet, ved enhver opsigelse, (a) ophører de rettigheder og licenser, der er tildelt dig i disse vilkår; (b) skal du ophøre med at bruge Applikationen, og (om nødvendigt) slette den fra din enhed.

Ændringer i disse Vilkår og Betingelser

Tjenesteudbyderen kan periodisk opdatere deres vilkår og betingelser. Derfor rådes du til regelmæssigt at gennemgå denne side for eventuelle ændringer. Tjenesteudbyderen vil give dig besked om eventuelle ændringer ved at offentliggøre de nye vilkår og betingelser på denne side.

Disse vilkår og betingelser er gældende fra 2024-05-15

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller forslag til vilkår og betingelser, bedes du ikke tøve med at kontakte Tjenesteudbyderen på vm@providr.dk.

Bemærk: Denne app er designet til folk, der ejer et Providr-produkt eller -tjeneste.

Ring på 60 47 30 83
Få inspiration, tips, tricks og hacks til din egen e-mailmarketing
Copyright © 2022, Providr, CVR: 42851515. Alle rettigheder forbeholdes.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram